Registarska oznaka plovila – art. 504

5,60 16,00  + P.D.V.

Registarske oznake i natpise za plovila kompjuterski izrezujemo iz samoljepivih folija te apliciramo prijenosnu foliju kako bi Vam omogućili jednostavno postavljanje naljepnica na Vaše plovilo.
Da bi natpisi, i u ekstremnim uvjetima na moru, bili postojani dugi niz godina, naljepnice za plovila izrađujemo od isključivo profesionalne folije MACal 9800 PRO i MACal 9300 PRO.

 €

Opis

Još od 2005. godine PREM  se bavi i izradom i aplikacijom svih vrsta samoljepivih natpisa za plovila kao i obljepljivanjem trupa plovila u cijelosti.
Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu i testiranju različitih materijala kako na kopnu tako i u ekstremnim morskim uvjetima, možete biti sigurni da ćemo Vam isporučiti proizvode vrhunske kvalitete uz najbolje cijene.
Samoljepive folije izrezujemo kompjuterski navođenim rezačima, odstranjujemo viškove materijala, pripremamo natpise, te apliciramo prijenosnu foliju kako bi omogućili klijentima jednostavno postavljanje izrezanih naljepnica bez podloga. Tako pripremljen natpis, zajedno sa uputama za postavljanje, pakiramo i dostavljamo klijentu.
Kako bi postavljene naljepnice na Vašem plovilu bile postojane dugi niz godina koristimo isključivo profesionalne polimerne folije MACal 9800 PRO i MACal 9300 PRO svjetski poznatog proizvođača MACtac. Folije su pogodne za apliciranje na razne vrste plovila: jedrilice, glisere, brodove, barke, brodice, čamce …
Na zahtjev klijenta, u mogućnosti smo izraditi i razne druge vrste natpisa ili šablone za oslikavanje natpisa bojom.

Dodatne informacije

Odaberi boju natpisa:

crna, bijela, tamno plava, plava, svjetlo plava, zelena, crvena, siva, antracit (tamno siva metalik), zlatna, srebrna

Odaberi visinu slova / brojeva:

10 cm, 15 cm, 20 cm, 25 cm