Registarska oznaka plovila – art. 505

5,60 16,00  + P.D.V.

Registarske oznake za plovila kompjuterski izrezujemo iz samoljepivih folija te apliciramo prijenosnu foliju kako bi Vam omogućili jednostavno postavljanje natpisa na Vaše plovilo.
Da bi natpisi, i u ekstremnim uvjetima na moru, bili postojani dugi niz godina, koristimo isključivo profesionalne folije MACal 9800 PRO i MACal 9300 PRO.

 €

Opis

Još od 2005. godine PREM  se bavi i izradom i aplikacijom svih vrsta samoljepivih natpisa za plovila kao i obljepljivanjem trupa plovila u cijelosti.
Zahvaljujuči višegodišnjem iskustvu i testiranju različitih materijala kako na kopnu tako i u ekstremnim morskim uvjetima, možete biti sigurni da ćemo Vam isporučiti proizvode vrhunske kvalitete uz najbolje cijene.
Samoljepive folije izrezujemo kompjuterski navođenim rezačima, odstranjujemo viškove materijala, pripremamo natpise, te apliciramo prijenosnu foliju kako bi omogućili klijentima jednostavno postavljanje izrezanog samoljepivog natpisa bez podloga. Tako pripremljen natpis, zajedno sa uputama za postavljanje, pakiramo i dostavljamo klijentu.
Kako bi postavljeni natpis na Vašem plovilu bio postojani dugi niz godina koristimo isključivo profesionalne polimerne folije MACal 9800 PRO i MACal 9300 PRO svjetski poznatog proizvođača MACtac. Folije su pogodne za apliciranje na razne vrste plovila: jedrilice, glisere, brodove, barke, brodice, čamce …
Na zahtjev klijenta, u mogućnosti smo izraditi i razne druge vrste natpisa ili šablone za oslikavanje natpisa bojom.

Dodatne informacije

Odaberi boju natpisa:

crna, bijela, tamno plava, plava, svjetlo plava, zelena, crvena, siva, antracit (tamno siva metalik), zlatna, srebrna

Odaberi visinu slova / brojeva:

10 cm, 15 cm, 20 cm, 25 cm