Uvjeti korištenja

KUPAC
Kupac je svaka pravna i fizička osoba  koja izvrši narudžbu i plaćanje u Internet trgovini obrta Prem-propaganda.
Sukladno članku 43. Zakona o zaštiti potrošača, ugovor u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, odnosno djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.

POTROŠAČ
Zakon o zaštiti potrošača članak 5., stavak 15. “Potrošač” je svaka fizička osoba koja sklapa pravni posao ili djeluje na tržištu izvan svoje trgovačke, poslovne, obrtničke ili profesionalne djelatnosti.

PRODAVATELJ
Prodavatelj je Obrt: Prem-propaganda, Lovran, Žrtava fašizma 23. (OIB:94053615456)

CIJENE
Sve cijene prikazane u Internet shopu Prem-propaganda izražene su u hrvatskim kunama (kn) za krajnjeg Kupca (PDV nije uključen u cijene). Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude su podložne izmjenama i mogu se promijeniti bez prethodne najave. Akcijske cijene proizvoda važeće su isključivo za on-line narudžbe. Na artikle koji se nalaze na akciji ne može se ostvariti dodatni popust putem kupona.

FOTOGRAFIJE I OPISI
Prem-propaganda nastoji što točnije navesti karakteristike i slike proizvoda, ali zadržavamo pravo na eventualne pogreške u opisu ili fotografiji proizvoda.
Upit za pojedine proizvode moguć je putem e-mail ili telefonskog kontakata navedenih na web stranicama. Po primitku e-mail poruke, djelatnici Prem-propagande će najkraćem mogućem roku Kupcu dati povratnu informaciju o raspoloživosti i cijeni tog proizvoda.

PLAĆANJE
Naručene proizvode i troškove dostave (ukoliko je Kupac odabrao dostavu u organizaciji Prodavatelja), Kupac će platiti temeljem narudžbe-ponude koju će zaprimiti na e-mail, općom uplatnicom, virmanom odnosno nalogom preko internet bankarstva.

OTPREMA
Ukoliko je Kupac prilikom upita odabrao i dostavu naručenih proizvoda putem dostavne službe, kupljene proizvode primit ćete na adresu navedenu u narudžbi.
Kupac je dužan prilikom preuzimanja kupljenih proizvoda provjeriti eventualna oštećenja pošiljke i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je istu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. U tom slučaju potrebno je obavjestiti i djelatnike Internet trgovine Prem-propagande kako bi se u što kraćem roku organizirala nova isporuka.
Ukoliko Kupac iz nekog razloga ne preuzme pošiljku te se ista vrati Prodavatelju, Prodavatelj će novu dostavu ponovno naplatiti.
Isporuka proizvoda u našoj organizaciji, moguća je jedino na teritoriju Republike Hrvatske.
Ako je Kupac kod upita odabrao osobno preuzimanje proizvoda, isto podrazumijeva preuzimanje kupljenih proizvoda na adresi dobavljača navedenoj na ponudi. Dostava u organizaciji Kupca podrazumijeva da Kupac sam organizira dostavu preko neke od dostavnih tvrtki.

POVRAT / REKLAMACIJE
Ukoliko sadržaj pošiljke ne odgovara narudžbi, izuzev kada ste obaviješteni da se uslijed nedostatka proizvoda na skladištu ili otkazivanja transakcije isti ne može isporučiti uz ostale proizvode iz narudžbe, vratite nam pošiljku, a mi ćemo Vam poslati ispravni proizvod.
Proizvodi koje Kupac vraća Prodavatelju moraju biti nekorišteni, u originalnoj ambalaži, sa svim pripadajućim dijelovima, neoštećeni i potpuno ispravni. Uz vraćene proizvode, Kupac mora priložiti originalni račun s dopisom o količini proizvoda te broj tekućeg/transakcijskog računa na koji će se izvršiti povrat uplaćenih sredstava. Prodavatelj nije dužan primiti pošiljku s otkupninom ili pošiljke, koje ne odgovaraju njegovim općim uvjetima poslovanja.
Prodavatelj se obvezuje Kupcu vratiti cjelokupan iznos uplaćenih sredstva vrijednosti proizvoda, u roku od 30 dana od primitka pismene obavijesti o raskidu ugovora te primitka i provjere stanja vraćenih proizvoda.

RJEŠAVANJE SPOROVA
Eventualne sporove Prodavatelj i Kupac nastojat će riješiti dogovorom i mirnim putem, a u suprotnom nadležan je Sud u Opatiji.

Pravila privatnosti

ZAŠTITA PRIVATNOSTI
Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju:
Internet trgovina Prem-propaganda se obavezuje da će čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima. Kupcima redovito dajemo mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za povremene marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

PRIMJEDBE I PRIGOVORI
Sukladno čl. 8 ZZP, Internet trgovina Prem-propaganda vam omogućuje da svoje pisane prigovore šaljete na e-mail: info@prem.hr. Na sve vaše primjedbe i prigovore odgovoriti ćemo u roku od maksimalno 15 dana.

INTERNETSKI “KOLAČIĆI”
Internetski “kolačići” su sastavni dio suvremenih internetskih stranica i  poboljšavaju iskustvo korisnika.
Nastavkom pregleda stranica prem.hr slažete se s korištenjem internetskih “kolačića”.