Prem je od 2005. godine prisutan na tržištu sa svojim proizvodima od plastike i metala za poslovnu, hotelsku i nautičku upotrebu.
Materijale obrađujemo suvremenim cnc rezačima, graviramo računalno navođenim strojem za 2D i 3D gravuru, laserski režemo nemetale, te savijačicama termoformiramo plastične materijale. Gotovo svi artikli iz naše ponude su iz vlastite proizvodnje, tako da se u potpunosti možemo prilagoditi Vašim potrebama, te Vam možemo ponuditi vrhunske proizvode po konkurentnim cijenama.
Naša signalizacijska rješenja su prepoznale tvrtke i hotelske kuće diljem Hrvatske, a u našem proizvodnom asortimanu osim natpisnih ploča, nalaze se i razni drugi proizvodi, kao što su: pleksi držači propagandnog materijala, reklamni panoi, stalci, 3D natpisi, samoljepivi natpisi, folije za stakla, totemi, privjesci za ključeve, bedževi za personal…
Zahvaljujuči višegodišnjem iskustvu i testiranju različitih materijala za nautiku, kako na kopnu tako i u ekstremnim morskim uvjetima, možete biti sigurni da ćemo za vaše plovilo izraditi proizvode vrhunske kvalitete prilagođene vašim potrebama.
Za sve upite stojimo vam na raspolaganju…


adria-clusterČlan klastera Adria Hotel Service


llumar logoOvlašteni LLumar partner