Prem je od 2005. godine prisutan na tržištu s proizvodima od plastike i metala za poslovnu, hotelsku i nautičku upotrebu.
Materijale obrađujemo suvremenim cnc rezačima, graviramo računalno navođenim strojem za 2D i 3D gravuru, laserski režemo nemetale te savijačicama termoformiramo plastične materijale. Gotovo svi artikli iz naše ponude su iz vlastite proizvodnje, tako da se u potpunosti možemo prilagoditi Vašim potrebama te Vam možemo ponuditi vrhunske proizvode po konkurentnim cijenama.

Naša signalizacijska rješenja prepoznale su mnoge tvrtke i hotelske kuće diljem Hrvatske, a u našem proizvodnom asortimanu osim natpisnih ploča nalaze se i razni drugi proizvodi: pleksi držači reklamnog materijala, reklamni panoi, stalci, 3D natpisi, samoljepivi natpisi, folije za stakla, privjesci za ključeve, identifikacijske pločice za osoblje i dr.

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu i testiranju različitih materijala za nautiku kako na kopnu tako i u ekstremnim morskim uvjetima, možete biti sigurni da ćemo za vaše plovilo izraditi proizvode vrhunske kvalitete prilagođene vašim potrebama.

Za sve upite, obratite nam se s povjerenjem.


adria-clusterČlan klastera Adria Hotel Service


llumar logoOvlašteni LLumar partner