Elektronski Smart cilindar ISEO Libra

3.765,00 kn (499,70 €) + P.D.V.

ISEO Libra elektronski cilindar je moguće otvarati kako sa originalnim Iseo karticama sa kodom, tako i sa standardnim MIFARE karticama, privjescima, naljepnicama, phone-stickerima, narukvicama i sl., pa čak i pojedinim bankaovnim beskontaktnim karticama.
Ujedno, cilindre sa Bt 4.0 Smart opcijom, moguće je otvarati i programirati putem smartphone-a  (iOS, Android, Windows phone) i smartwatch-a. Software Iseo Argo je vrlo intuitivan i jednostavan za korištenje, a može se besplatno preuzeti i koristiti za upravljanje naprednim značajkama cilindra zahvaljujući Bluetooth tehnologiji. Aplikacija je dostupna i na hrvatskom jeziku.
Za programiranje i omogućavanje korisnika, potrebna je Iseo Argo Master kartica.

POSLJEDNJA EVOLUCIJA KONTROLE PRISTUPA
ISEO Libra elektronski cilindar kao i ostali ISEO Zero1 uređaji za kontrolu pristupa, Smart serije, zamišljeni su da rade s Iseo Argo, novom aplikacijom pogodnom za bilo koji pametni telefon, pa i iPhone.

OTVARANJE S SMARTPHONOM
Zahvaljujući Bluetooth Smart tehnologiji, korisnici pametnih telefona sada mogu otvoriti bilo koja vrata opremljena uređajem za kontrolu pristupa iz Iseo Smart serije, bez ikakvoga dodatnog hardverskog priključka. Besplatna Argo aplikacija omogućuje bilo kojem Bluetooth Smart telefonu (iOS, Android, Windows Phone) da otključava vrata.

OTVARANJE NA DALJINU
Bluetooth Smart tehnologija omogućuje daljinsko otključavanje vrata do udaljenosti od 10 metara. Koristite svoj telefon kao daljinski upravljač za otključavanje vrata.

UPRAVLJANJE LISTOM KORISNIKA
Administratori mogu intuitivno upravljati pravima korisnika za pristup vratima, samo s Argo aplikacijom, bez ikakvoga dodatnog softvera ili internet veze. Do 300 korisnika može biti dodano, obrisano ili omogućeno za dodatne funkcionalnosti. Liste korisnika mogu se prenositi od vrata do vrata.

PREUZIMANJE EVIDENCIJE DOGAĐAJA
Administratori mogu očitati zadnjih 1000 događaja sa svakih vrata i poslati izvješće putem e-maila.

OTVARANJE SA PRIVJESCIMA, KARTICAMA I PAMETNIM TELEFONIMA
S elektroničkim sustavima kontrole pristupa iz Smart serije, kao ključeve možete koristiti ISEO kartice, MIFARE kartice i privjeske, ii Bluetooth pametni telefon.

BESPLATNA NADOGRADNJA SOFTWERA
Uz besplatne nadogradnje softvera za sve uređaje za kontrolu pristupa iz SMART serije možete biti sigurni da ćete dobiti najbolje performanse iz vaših vrata. Kada je dostupno ažuriranje za vaše uređaje za kontrolu pristupa, pametni telefon će vas obavijestiti. Novi softver će se automatski instalirati na proizvod putem pametnog telefona. Dakle, uvijek ćete moći koristiti nove značajke sustava, štiteći vaše ulaganje u Iseo Zero1 proizvode.

Cijena se odnosi na Libra standard elektronski cilindar sa Smart opcijom, dimenzije 60-80mm, u inox/crnoj kombinaciji boja.

SKU: ISE-LIB Kategorija: